INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VICIU

Înlocuitorul lui Carles Puyol are un viciu care-i poate afecta cariera » Noul fundaş al Barcelonei a intrat deja în gura fanilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 09:57

Barcelona a transferat în această vară un fundaş care să-l înlocuiască pe Carles Puyol, însă se pare că acesta nu se pliază tocmai pe cerinţele de la formaţia catalană.

Jeremy Mathieu, pe care s-au plătit 20 de milioane de euro, are un viciu mai puţin întîlnit în rîndul jucătorilor de fotbal. Fundaşul, abia venit la Barcelona, a început să fie deja criticat de fanii catalanilor pentru că e fumător.

"Nu fumez mult, dar fumez cînd am chef. E o ceva personal. Cel mai important este ce fac eu pe teren, iar dacă voi juca bine nu se va mai ţine cont că fumez", a spus Mathieu, conform Marca.

Oficialii Barcelonei nu par a fi nici ei prea încîntaţi de această veste, mai ales că anult trecut formaţia catalană a încheiat un parteneriat cu Comisia Europeană pentru o campanie anti-fumat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
savoss
savoss  •  02 August 2014, 21:36

Gooool Steloaia!!! 22-0!!!

zold8
zold8  •  02 August 2014, 15:49
Postat de 21lva pe 02 August 2014, 15:31

ba, du-te la scoala sa inveti sa scrii. Vorba lui Hagi, e buna si scoala la ceva.

Daca tot il cauti la oua pentru doua virgule, n-ar fi bine sa te cauti in cap pentru litera aia mare cu care incepi sa te bagi in seama? Zic si io, vorba aia... rade ciob de oala sparta.

21lva
21lva  •  02 August 2014, 15:31
Postat de vbga pe 02 August 2014, 10:10

Cred ca fumatul o sa-i afecteze cariera.Ba treziti-va Jeremy Mathieu are 30 de ani m-ai joaca 3/4 ani si gata,daca pana la varsta asta nu i-a afectat cariera de ce ar face-o tocmai acum?

ba, du-te la scoala sa inveti sa scrii. Vorba lui Hagi, e buna si scoala la ceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează