INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Inovativ » Cum a ajuns colegul lui Maxim de la Mainz să apere cu mănuși făcute chiar de el: "Eram incognito pe facebook"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 11:17

Rene Adler, portarul Mainz-ului, a devenit acționar la firma de la care și-a cumpărat  de curând cele mai ieftine mănuși de pe piață.

Mănușile cu care portarul Rene Adler apără mai nou în amicalele Mainz-ului și la antrenamente au atras rapid atenția prin aspectul lor ciudat.

Uneori au aplicații de culoare gri, alteori galben fosforescent. Dar mereu aceeași siglă: T1TAN. O marcă total necunoscută pe piață și până de curând străină inclusiv goakeeperului în vârstă de 32 de ani.

"Am aflat despre ele întâmplător, pe Facebook, și mi-am comandat incognito o pereche. M-a atras la ele prețul: 59,99 euro. Nu-mi venea să cred că la nivel profesionist pot găsi mănuși atât de ieftine, în condițiile în care produse asemănătoare costă în jurul a 120 de euro bucata", a povestit noul coechipier al lui Alexandru Maxim

Adler nu s-a rezumat doar la a cumpăra. După ce le-a testat, a intrat în contact cu patronul și în câteva zile a devenit acționar la firma care le confecționează: "Pentru mine e mai mult decât o investiție. Sunt foarte bucuros că pot ajuta la dezvoltarea mărcii grație experienței mele în domeniu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează