INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Insigne închide ușa cluburilor din Premier League și își urmează visul: "Sunt plin de bucurie, mi s-a îndeplinit dorința!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 00:58

Lorenzo Insigne, 25 de ani, a pus capăt speculațiilor privind un transfer în Premier League, semnând prelungirea contractului cu Napoli până în iunie 2022.

Dorit de Arsenal și Liverpool, internaționalul italian parcurge cel mai bun sezon din carieră, având 14 goluri și 7 assisturi pentru Napoli în Serie A.

"Sunt fericit că visul meu din copilărie s-a împlinit. Vreau să-i mulțumesc antrenorului Sarri și colegilor mei care mă privesc ca pe un lider al acestui grup. Suntem pe drumul cel bun, avem toate calitățile necesare să câștigăm, pentru fanii noștri extraordinari, pentru acest club minunat", a declarat "aripa" lui Napoli, conform goal.com.

Născut la Frattamaggiore, o localitate din zona metropolitană a lui Napoli, Insigne este un produs 100% al clubului napolitan. Acesta a ținut să-i mulțumească lui Zdenek Zdeman, antrenorul care l-a promovat în perioada petrecută la Foggia.

16 goluriși 10 assisturi în 43 de jocuri a bifat în acest sezon Lorenzo Insigne în toate competițiile

"Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor mei. O mențiune specială este Zdenek Zdeman, omul care m-a făcut fotbalist. Este o onoare să lucrez sub comanda lui Maurizio Sarri. Sunt convins că ne poate îndruma spre rezultate importante. Această prelungire mă umple de bucurie, acum câțiva ani nici nu visam la această oportunitate", a mărturisit Insigne spre satisfacția președintelui Aurelio De Laurentiis.

28.000.000 €este cota de piață a italianului, conform transfermarkt.de

 sursa: goal.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  23 Aprilie 2017, 03:03

Il vrei la gsp? Pardon, la fcsb?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează