INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter a refuzat vara trecută o ofertă 70 de milioane de euro pentru Icardi » Atacantul considera că putea marca 40 de goluri la noua echipă

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 20 mai 2017 13:50

Atacantul lui Internazionale Milano, Mauro Icardi, a vrut să semneze cu Napoli în vara anului trecut.

Dezvăluirea a fost făcută de impresarul Ulisse Savini pentru Radio CRC. Aflat în anturajul lui Icardi, Savini a declarat că argentinianul simțea că poate să îl înlocuiască cu succes pe Higuain, spunând apropiaților că ar înscrie 40 de goluri sub comanda lui Sarri.

"Mauro a fost foarte aproape de a ajunge la Napoli. După turneul nord-american din presezon la care a participat Inter, conducerea nerazzurrilor s-a întâlnit și au convenit să îi dea garanții economice și tehnice care l-au convins pe băiat. Trebuie spus că Inter nu a acceptat oferta lui Napoli pentru el, care era de 70 de milioane de euro, dar a existat un acord în principiu ", a spus Savini.

Impresarul consideră că atacantul argentinian va rămâne la Inter, italienii nefiind de acord să îl lase să plece decât pentru o sumă foarte mare de bani.

"Cred că va rămane la Inter. Dacă vor să-l vandă, ar putea primi pe el 100 de milioane de euro deoarece există o clauză de 110 milioane de euro pentru cluburile din afara Italiei. Dar dacă îl vând, nu vor mai fi capabili să aducă pe altcineva mai bun ca el“, a mai spus Savini.

Vara trecută, după plecarea lui Higuain la Juventus, s-a vehiculat în presă că Icardi este printre posibilii săi înlocuitori.

41 de partide a disputat Icardi în acest sezon în toate competițiile reușind 26 de goluri și 9 assist-uri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  20 Mai 2017, 17:02

Icardi ţine toată echipa-n spate, el şi parţial Perisici şi Handanovici. Dacă pleacă ăştia, Inter retrogradează, la cum arată lucruile-n ultimii ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează