INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Inter doreşte un alt talent al fotbalului românesc: "Tata mi-a zis că semăn cu Zidane, dar mie-mi place Sînmărtean"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 13:08

După George Puşcaş care şi-a arătat calitatea la echipa de tineret a lui Inter, acum italienii s-au interesat şi de serviciile unei alte speranţe a fotbalului românesc.

Site-ul fcinternews.it anunţă că Inter şi-l doreşte pe Ianis Hagi, fiul "Regelui", formaţia italiană adăugîndu-se pe listă alături de alte echipe precum AS Roma sau Galatasaray.

Ianis Hagi a oferit un interviu pentru televiziunea Academiei Hagi în care a vorbit despre fotbaliştii săi preferaţi, dar şi despre echipa pe are o simpatizează.

"Tata mi-a zis că semăn cu Zidane, încerc să mă uit la el să văd cum juca el. L-am prins şi eu puţin în 2005-2006, mai ales la CM din Germania. Este un jucător extraordinar.

Jucătorul preferat este Messi: îmi place tehnica lui, e lucid, concentrat asupra jocului lui şi dă totul pe teren. Formaţia preferată, în afară de Viitorul, este Steaua. Şi asta pentru că atacă, joacă ofensiv, nu se apără.

Sînmărtean îmi place foarte mult, toată lumea îl felicită după meciurile de la naţională, se vede că este cel mai bun jucător din România", a declarat Ianis Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 03:05
Postat de chr508 pe 25 Octombrie 2014, 13:19

Se pare ca pustiul fumeaza iarba de la o varsta destul de frageda.

..)) nu trebuie insultat, e doar un pusti al unui fost mare jucator. viseaza si el la glorie. sa speram, spre binele lui, ca macar la 10 la suta din ce a jucat tatal lui, va juca si el.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 03:04
Postat de vasilescugeo pe 25 Octombrie 2014, 14:39

Pai cum e dorit de Inter? Chiar Hagi batranul a zis ca drumul sau spre performanta orice jucator trebuie sa treaca prin Bucuresti, de preferat Steaua , nationala si de acolo afara.

..) s-a razgandit.. il aduce la dinamo !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 03:03
Postat de brancusi pe 25 Octombrie 2014, 14:51

Si eu l-am vazut pe viu in cateva meciuri si in toate a fost foarte slab.jenant chiar.Dar daca este adevarat ca-l vor Inter si Roma inseamna ca o fi ceva ce noua ne scapa,nu pot avea pretentia ca-s mai priceput decat scouterii italienilor.

just. e cel mai slab dintre toti mijlocasii nationalei din care face parte. sunt acolo vreo 2, care ii dau clasa. dar de, ce sa zica si ei, asta e fiu de rege, ce puii nostri !..))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează