INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Inter este dispusă să-i rezilieze contractul lui Adriano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2009 00:00

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat, miercuri, că formaţia italiană este dispusă să-i rezilieze contractul brazilianului Adriano, după ce jucătorul a anunţat că îşi va înceta temporar activitatea, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

"Rezilierea contractului poate să fie una dintre soluţii. Clubul a făcut tot ce s-a putut, dar jucătorul nu mai face ceea ce trebuia pentru a fi plătit. Dacă el pleacă, noi nu îl putem opri, este liber. Avocaţii se vor întâlni şi vom lua o decizie", a afirmat Moratti, care a precizat că îi permite fotbalistului să plece la orice club.

Atacantul brazilian Adriano, în vârstă de 27 de ani, a avut de-a lungul carierei mai multe probleme legate de consumul de alcool, iar săptămâna trecută a anunţat că vrea să rămână în Brazilia, deoarece nu mai are bucuria de a juca fotbal.

Agentul jucătorului a fost la Milano pentru mai multe întâlniri cu oficialii lui Inter, dar nu s-a luat o decizie definitivă privind viitorul lui Adriano.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 Aprilie 2009, 23:26

ALCOOLUL DROGURILE FEMEILE AU DISTRUS UN MARE TALENT PACAT AVIZ AMATORILOR IN ALE DISTRUGERII DE CARIERE GEN TAMAS

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close