INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter Milano a transferat un argentinian dorit de granzii Europei » Ce salariu va încasa și ce clauză reziliere are fixată

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 februarie 2018 16:36

Internazionale Milano și-a asigurat serviciile atacantului argentinian al echipei Racing Club, Lautaro Martinez, 20 de ani.

Potrivit publicaţiei italiene Gazzetta dello Sport, transferul vârfului sud-american o va costa pe Inter 17,6 millioane de lire sterline, însă suma poate creşte in funcţie de performanţele jucătorului în tricoul nerazzurrilor.

Martinez a semnat cu formația milaneză un contract pe o perioadă de 5 ani și va avea un salariu săptămânal de 25.000 de lire sterline, care va crește la fiecare 12 luni. De asemenea, în contractul său cu gruparea italiană a fost stipulată o clauză de reziliere în valoare 105 milioane de lire sterline, făcându-l astfel cel mai scump jucător din lot, după ce l-a depășit pe Mauro Icardi, care are inserată o clauză de 97 de milioane de lire sterline.

8 partidea disputat Martinez în acest sezon în toate competiţiile reuşind 7 goluri şi 3 assist-uri

În vârstă de 20 de ani, Martinez este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști argentinieni. Pe lângă Inter, el a mai fost dorit de AS Roma, Real Madrid sau Atletico Madrid. Antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, de asemenea fost antrenor şi jucător al lui Racing Club, a mărturisit recent că este un mare admirator al atacantului sud-american.

Lautaro Martinez este un produs al centrului de copii şi juniori al lui Racing Club, în curtea căruia se află de la vârsta de 14 ani. El mai avea contract cu gruparea argentiniană până în iulie 2020.

surse: thesun.co.uk, si.com, goal.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează