INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter Milano ar putea transfera 4 jucători la vară » Condiția e să se califice în Ligă

Stefan De Vrij Foto: Reuters
Stefan De Vrij Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 februarie 2018 15:35

Internazionale Milano a început să își facă strategia pentru sezonul viitor.

Conform Gazzetta dello Sport, transferurile din vară ale nerazzurrilor depind de locul ocupat în clasament la finalul sezonului. Astfel, dacă italienii, care ocupă în acest moment locul 3 în Serie A după 24 de etape, termină în top 4, la club sunt aşteptaţi Stefan De Vrij (Lazio Roma), Nicolo Barella (Cagliari), Seko Fofana (Udinese) și Simone Verdi (Bologna)

De Vrij, 26 de ani, este o țintă mai veche a milanezilor. Fundaşul venit de la Feyenoord în iulie 2014 nu şi-a prelungit încă actuala înţelegere cu Lazio şi poate ajunge pe San Siro din postura de jucător liber de contract.

Barella, 21 de ani, este considerat de Inter o investiție de viitor. Milanezii sunt dispuși să dea 35 milioane de euro în schimbul său. Produs al centrului de copii și juniori al lui Cagliari, fundașul mai are contract până iulie 2022.

Verdi, 25 de ani, i-a refuzat recent pe cei de la Napoli, și, deși a negat, presa internațională susține că a făcut-o tocmai pentru a ajunge la Inter. Mijlocașul venit tocmai de la rivala AC Milan, în iulie 2016 mai are contract până în iulie 2021.

Fofana, 22 de ani, a fost abordat de nerazzurri încă din luna ianuarie. Adus în iulie 2016 de la Manchester City, el mai are contract până în iulie 2022.

4 goluriîn 28 de partide a înscris De Vrij în acest sezon

3 goluri în 22 de meciuri a marcat Barella în acest sezonV

23 de partideare Verdi în acest sezon, reușind 6 goluri și 7 assist-uri

1 gol
în 20 de partide a înscris Fofana în acest sezon

Surse: spaziointer.itpremiumsporthd.itgoal.comcalcioweb.eu

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează