INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter vrea să transfere 2 olandezi în sezonul următor. Pe cine au pus ochii nerazzurrii

Luciano Spalletti
(foto: Guliver/Getty Images)
Luciano Spalletti (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 19 martie 2018 22:42

Gruparea din Serie A, Internazionale Milano își pregătește deja campania de transferuri din această vară!

Potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, formația italiană vrea să îi aducă în vară pe Stefan de Vrij ( Lazio) și Kevin Strootman ( AS Roma).

De Vrij, 26 de ani, își termină contractul cu Lazio la sfârșitul acestui sezon. Conform Gazzetta dello Sport, apărătorul a ajuns deja la un acord cu nerazzurrii pentru a evolua din vară pe San Siro. Aceeași sursă susține că Inter i-a propus lui de Vrij un contract pe o perioadă de 5 ani și un salariul anual de 4,2 milioane de euro plus bonusuri de performanță.

Fundașul batav a fost adus de Lazio în iulie 2014 de la Feyenoord pentru 7 milioane de euro. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 35 de milioane de euro.

5 goluriîn 36 de partide a înscris De Vrij în acest sezon în toate competițiile

Kevin Strootman, 26 de ani, se află la AS Roma din iulie 2013, când a fost cumpărat de la PSV cu 17,5 milioane de euro. Publicația italiană susține că Inter va oferi Romei în schimbul mijlocașului pe Marcelo Brozovic sau Joao Mario plus o sumă de bani, astfel încât tranzacția să fie în jurul sumei de 32 de milioane de euro, cât are Strootman clauza de reziliere prevăzută în contract.

34 de partidea disputat Strootman în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și un assist

Batavul mai are contract cu giallorossii până în iulie 2022 și este cotat de transfermarkt.de la 25 de milioane de euro.

surse: football- italia.net, gazzetta.it, it.eurosport.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Martie 2018, 02:53

Greu de crezut ca se face transferul lui Strootman, cu toate ca pt Roma Joao Mario ar fi un câștig .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează