INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Investițiile aduc spectacol » Vedetele transferate în China au început să confirme din prima etapă

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 18:54

Chinezii au investit masiv în această iarnă în transferul unor jucători de top, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Vedetele venite din Europa s-au impus deja la echipele lor și au început să facă spectacol.

Gervinho și Gulum (ex-Beșiktaș) au marcat în primul meci, din noul sezon ce a început vineri, și au fost decisivi în victoria echipei lor Hebei, contra Guangzhou R&F, scor 2-1. Fundașul turc și-a marcat și un autogol în propria poartă.

Azi, a venit rândul suedezului Sow să fie decisiv contra unei echipe favorite la câștigarea titului, Shanghai SIPG, scor 1-0.

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Jiangsu Suning a reușit cel mai categoric scor, 3-0 cu Shandong Luneng, grație dublei lui Teixeira și a golului reușit de Ramires. Detalii AICI.

Ultimul meci al zilei l-a scos la rampă pe Demba Ba, care a marcat din penalty și a obținut un egal pentru Shanghai Senhua, scor 1-1 cu Yanbian.

Prima etapă se va încheia mâine, după ce se vor disputa ultimele trei meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează