INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Invitație de la un superstar: "Mi-ar plăcea enorm ca să fiu antrenat de Pep Guardiola"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 12:43

Argentinianul Sergio Aguero și-a exprimat admirația pentru Bayern Munchen și pentru filosofia de joc pe care o implementează Pep Guardiola. Aguero a spus că și-ar dori să fie antrenat de spaniol.

Guardiola ar putea fi noul manager al lui Manchester City din sezonul următor, zvonurile pe această temă fiind din ce în ce mai insistente, mai ales că noile negocieri din fostul antrenor al Barcei și conducerea lui Bayern Munchen întîrzie să apară.

Așa că dacă chilianul Manuel Pellegrini nu reușește să aducă un nou titlu în vitrina "cetățenilor" și să bifeze o prezență onorabilă în Liga Campionilor, Guardiola ar putea prelua frîiele din 2016.

"Mi-ar plăcea mult să fiu antrenat în viitor de Pep, e un tehnician excelent, dar sînt foarte mulțumit și cu Pellegrini.

Sînt privilegiat că am opțiunea să fiu antrenat de unii dintre cei mai buni oameni în această meserie din lume. Comunic excelent cu Pellegrini, sînt mulțumit de echipă, dar clubul va alege cine stă pe bancă", a explicat Aguero pentru presa britanică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează