INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Isco, blocat de Real Madrid în drumul spre Barcelona » Ce clauză a introdus Florentino Perez în contractele jucătorilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 februarie 2017 22:21

Mijlocașul ofensiv al formației Real Madrid, Isco Alarcon, este din ce în ce mai aproape de despărțirea de Real Madrid.

Deși fotbalistul în vârstă de 24 de ani a declarat în repetate rânduri că s-a acomodat și că îi place viața la Madrid, el ia în calcul despărțirea din vară de clubul "galactic", deoarece își dorește să evolueze mai mult.

În ultima vreme au apărut zvonuri în presa spaniolă cum că rivalii de la FC Barcelona ar dori să-l transfere pe internaționalul spaniol. Ar fi pentru prima oară în ultimii 18 ani când s-ar realiza un transfer direct de jucători între cele două cluburi. În iulie 2000, Real Madrid plătea 60 de milioane de euro clubului FC Barcelona pentru achiziționarea lui Figo. Din acel moment, cele 2 cluburi au încheiat "un pact de neagresiune", prin care s-au angajat ca fiecare club să nu mai ademenească jucătorii celuilalt.

Că să fie sigur că Isco nu va pleca la clubul catalan, președintele Florentino Perez a introdus în contractele jucătorilor de la Real o clauză anti-Barcelona. În acest caz, singura posibilitate de a-l aduce pe Isco pe Camp Nou ar fi în iulie 2018, când ar urma să îi expire contractul cu "galacticii".

Mijlocașul ofensiv ar putea pleca totuși de la Real Madrid în vară, acesta fiind dorit și de Manchester City.

Isco a evoluat în acest sezon în 24 de partide marcând 5 goluri în toate competițiile. Pentru FC Barcelona a debutat în 2013 și 15 apariții, înscriind de 5 ori.

Surse: mundodeportivo.comsofoot.comdefensacentral.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează