INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Isco s-a decis asupra viitorului său » Declarație de dragoste pentru fanii lui Malaga după câștigarea titlului cu Real

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 22 mai 2017 16:20

Proaspăt campion în La Liga, Isco, 25 de ani, i-a anunțat pe fanii Realului că va rămâne pe «Santiago Bernabeu» și în sezonul următor.

Titular în victoria de la Malaga, scor 0-2, mijlocașul ofensiv a sărbătorit câștigarea titlului alături de fiul său, tocmai pe terenul fostei sale echipe. Isco dă asigurări că va rămâne la Real și pentru sezonul următor, concentrându-se acum la finala Champions League.

"Nu vă faceți griji, rămân la Madrid! Sunt extrem de fericit că am câștigat primul titlu, chiar la mine acasă, dar trebuie să menținem piciorul pe pedala de accelerație, urmează cel mai important meci al sezonului. Ar fi un vis să joc la Cardiff, însă echipa este mult mai importantă, toți am luptat din greu să ajungem acolo", a fost mesajul lui Isco pentru fanii Realului, conform Marca.

Isco a fost primit cu aplauze de fanii andaluzilor, fiind ovaționat la scenă deschisă atunci când a fost schimbat în minutul 66 cu James Rodriguez. Internaționalul spaniol a ținut să le mulțumească pentru această primire suporterilor lui Malaga, echipă la care a evoluat timp de două sezoane, între 2011-2013.

17 goluriîn 82 de meciuri a bifat Isco în tricoul lui Malaga în toate competițiile

"Tot ceea ce am realizat le datorez celor de la Malaga. Ei m-au salvat atunci când am rămas blocat în liga a treia, tot datorită lor am ajuns să semnez cu cea mai bună echipă din lume, Real Madrid. Acești fani m-au primit cu mare căldură ori de câte ori am revenit aici. Le țin pumnii oriunde m-aș duce, le doresc multă baftă, dar acum este momentul să ne concentrăm la meciul cu Juventus", a precizat Isco.

11 reușiteși 10 pase de gol a bifat Isco în cele 41 de meciuri jucate în toate competițiile în acest sezon

35.000.000 €este cota de piață a lui Isco, care mai are contract cu Real până în iunie 2018, conform Transfermarkt

sursa: marca.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează