INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Isco și-a prelungit contractul cu Real Madrid și a vorbit deschis despre oferta Barcelonei: "A fost interes din partea lor"

Foto: realmadrid.com
Foto: realmadrid.com

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 21:57

Mijlocaşul spaniol Isco Alarcon, 25 de ani, a vorbit la conferinţa de presă de după oficializarea parafării înţelegerii cu Real Madrid până în 2022 şi despre interesul Barcelonei pentru serviciile sale.

Acesta a trecut de o perioadă grea pe "Santiago Bernabeu" şi abia de curând a început să joace regulat, după ce în ultimele sezoane a stat mai mult pe bancă. În cadrul festivităţii desfăşurate azi la stadion, Isco a revizuit parcursul său la Real şi a scos la iveală faptul că Barcelona l-a contactat în această vară.

“Au existat mai multe contacte şi oferte chiar şi din partea Barcelonei, nu foarte concrete, dar nu le-am băgat în seamă. Intenţia mea a fost întotdeauna să reuşesc aici, la o echipă care avea încredere în mine. Vreau să-mi consolizez poziţia aici şi să câştig multe titluri. Nu aş fi mers niciodată la Barcelona. Aşa cum am spus, vreau să reuşesc la Real.

Este adevărat că am traversat vremuri grele dar acestea m-au făcut să le apreciez şi mai mult pe cele bune: am câştigat de 3 ori Liga Campionilor. Eu nu regret nimic. Sunt foarte fericit şi mândru că voi continua să reprezint cea mai bună echipă din lume. Am reuşit să câştig 11 titluri în cei 4 ani şi este uimitor", a spus Isco.

United, City şi Tottenham şi-au manifestat de asemenea interesul pentru spaniol.

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează