INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Îşi reneagă trecutul » Balotelli nu vrea să ştie de mama lui naturală, care cîştigă 7,5 euro pe oră

Rose, mama naturală a lui Balotelli pe care el o ignoră
Rose, mama naturală a lui Balotelli pe care el o ignoră

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 13:42

Mario Balotelli s-a născut la Palermo, într-o familie de emigranţi ghanezi. Părinţii, Thomas şi Rose Barwuah, nu aveau resurse să-l crească aşa cum şi-ar fi dorit, astfel că, pe cînd puştiul a făcut doi ani, l-au dat spre adopţie unei familii de italieni.

Acum, atacantul lui Manchester City s-a ajuns. Cîştigă 7,5 milioane de euro pe sezon, se plimbă cu Bentley continental, locuieşte într-o vilă de 3,5 milioane de euro. Nu vrea însă să mai ştie nimic despre cea care i-a dat viaţă. După ce el s-a mutat în Anglia, la fel a proce dat şi mama lui, sperînd să o ajute. Degeaba.

În timp ce excentricul Balotelli îşi satisface toate nebuniile, ea o duce greu. Lucrează în Manchester ca menajeră pentru 7,5 euro pe oră şi stă într-o căsuţă modestă unde plăteşte chirie 700 de euro pe lună.

Situaţia nu-l mişcă însă pe Mario. Nu este preocupat absolut deloc de existenţa mamei naturale, motiv pentru care e criticat aspru de presa engleză, ci o consideră mama adevărată pe cea care l-a crescut la Brescia. Tocmai de aceea i-a şi dedicat golurile înscrise recent la Euro.


Citeşte şi ”Inimă de mamă » Balotelli i-a dedicat dubla din meciul cu Germania mamei sale adoptive”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
vyb_texas
vyb_texas  •  18 Iulie 2012, 02:27

bine ii face la asa-zisa mama naturala. ciori , stau invers si fac plozi , ca sa poata sa ia ajutor de la stat . curios este ca exemplarele astea se mai si cred parinti , iar si ma curios este ca se gasesc unii ( probabil ca si ei ) , care sa le de-a dreptate .

colorind
colorind  •  18 Iulie 2012, 00:11
Postat de coolcriss pe 17 Iulie 2012, 20:32

ar trebuii sa va fie rusine, si lui cioara de BALOTELLI, din contra trebuie sai multumeasca infinit ca daca nu il dadea in adoptie acum poate erea vreun drogat prin palermo....

In sfarsit cineva cu capul pe umeri.. :)

gazistu
gazistu  •  17 Iulie 2012, 23:31

oare de ce la dat spre adoptie ca nul putea tine....dar de ce la nascut daca stia ca nul poate creste.... MAMA LUI E CEA CARE LA CRESCUT NU CARE LA NASCUT, CARE SA OCUPAT DE EL.... BRAVO MARIO

Vezi toate comentariile (26)
Comentează