INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

Jack Wilshere a călcat strîmb, iar Arsene Wenger şi-a ieşit din pepeni: "Trebuie să vorbesc cu el"

Jack Wilshere
Jack Wilshere

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 octombrie 2013 13:36

Arsene Wenger, managerul lui Arsenal Londra, a declarat că va avea o discuţie serioasă cu mijlocaşul Jack Wilshere, după ce a văzut poze cu acesta fumînd, la intrarea într-un club. Totul s-a întîmplat vinerea trecută.

"Nu sînt de acord deloc cu acest comportament. Trebuie să vorbesc cu el despre asta. Ca fotbalist nu trebuie să-ţi pui în pericol sănătatea. Şi nici reputaţia, cînd fumezi în public", a spus Arsene Wenger.

Întrebat de ziariştii englezi ce măsură disciplinară va lua împotriva lui Wilshere, managerul a spus: "Nu ştiu exact ce s-a întîmplat, deci nu pot vorbi despre sancţiuni".

În ciuda fotografiilor cu Wilshere pufăind din ţigară, Wenger a subliniat că fotbalistul face parte în continuare din planurile sale.

Arsenal Londra are un start bun de sezon, fiind lider în Premier League, după 6 etape acumulînd 15 puncte. De asemenea, echipa condusă de francezul Wenger are două victorii din două posibile în grupa F a Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
monere1980
monere1980  •  05 Octombrie 2013, 16:55
Postat de rsalexander pe 05 Octombrie 2013, 02:22

Eu am acceptat si recunoscut ca au fost meciuri in care Barca a fost avantajata de greseala arbitrului, dar in acelasi timp au fost si meciuri in care a fost si dezavantajata, cum sa intamplat si cu restu' echipelor, toate au fost la un moment dat avantajate sau dezavantajate, asa ca pana la urma raman doar atat, greseli. Daca se intampla ca Barca sa fie DOAR avantajata, atunci eram primu' care-i criticam si ma deziceam de ei, dar asa...

nu asa se pune problema afoano! In favoarea si in defavoarea ORICAREI echipe se greseste. In 2006 si 2011 nu s-a gresit in favoarea Barcelonei. Ci i s-a inmanat pe tava trofeul CL, respectiv calificarea. Una este sa fluieri aiurea un fault sau un offside, alta este sa refuzi adversarilor 3 penaltyuri si sa elimini pe prastiile de shakira si buscheti doar ptr ca joaca la barcelona. Tot incerci s-o dai ca tine dar nu-ti merge ptr ca adevarul e prea evident ca sa fie ascuns, chiar si prin astfel de tactici fine dar meschine ca si caracterul tau. A.F.O.A.N.O!

monere1980
monere1980  •  05 Octombrie 2013, 16:41
Postat de rsalexander pe 04 Octombrie 2013, 23:38

Tu compari violurile date de Barca timp de 5 ani atator echipe cu nume din CL, cu succesu' lui Bayern de anu' trecut? N-ai treaba omule, de fiecare data cand e Barca in discutie vorbeste frustrarea din tine. Eu inteleg ca si Arsenal face parte din echipele alea umilite, dar incearca totusi sa uiti, au trecut deja atatia ani...

tu compari 5 ani de fotbal ai Barcelnei cu istoria de zeci de ani in care Milan Bayern Real si Liverpool s-au plictisit de castigat trofee? Pai, fie ai cativa anisori si abia ai descoperit si tu fotbalul, fie esti proasta (mai putin probabil, ptr ca pari inteligenta) fie esti hater innascut (cel mai probabil)

monere1980
monere1980  •  05 Octombrie 2013, 16:37
Postat de rsalexander pe 04 Octombrie 2013, 23:14

Normal, sunt frustratii care mor de ciuda cand vad ca alte echipe au succes si castiga trofee pe banda rulanta, iar cele sustinute de ei se zbat in mediocritate...

asa este. Bayern castiga trofee pe banda rulanta, spre deosebire de Barcelona. La fel si Real Madrid, Milan sau Liverpool castiga trofee pe banda rulanta spre deosebire de..... desigur, Barcelona. Cata frustrare pe noi ca echipele noastre castiga trofee pe banda rulanta :))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează