INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

James Bond a fost la un pas să joace pentru Manchester United » Citeşte povestea incredibilă a actorului Sean Connery

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 10:53

"Bond. James Bond". O voce inconfundabilă a, probabil, celui mai cunoscut scoţian din ultima sută de ani. Sean Connery, votat de reviste renumite cel mai sexy bărbat al secolului trecut, un star de cinema incredibil, a fost aproape de a juca pentru Manchester United!
Legendarul Matt Busby l-a vrut în echipa lui! Dacă semna cu "diavolii" ar fi ajuns colegul de generaţie al lui George Best, dar n-ar mai fi existat Agentul 007. Iniţial, a fost legitimat la clubul Bonnyrigg Rose şi a mers la un trial, în 1953. Chiar sub privirile lui Busby.

Conform reporterilor vremii, managerul a fost impresionat de forţa lui Connery şi i-a oferit un salariu de 25 de lire sterline pe săptămînă imediat după meci ca să vină la Manchester United. Dar tînărul a refuzat. Înainte, la 18 ani, făcuse şi bodybuilding, luînd ulterior locul 3 la Mr. Universe.

"Eram tînăr, am fost la un pas să accept propunerea lui Sir Matt Busby, dar am refuzat în cele din urmă. Ca să ajung un top-player mi-ar fi luat vreo 7 ani, iar eu aveam 23 atunci. M-am decis să mă dedic actoriei şi s-a dovedit că am făcut o mutare foarte inteligentă", a spus Sir Sean Sconnery.

649102-clipboard02.jpg

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi în cea digitală puteţi citi poveştile incredibile ale unor nume celebre din filosofie, muzică şi modă care au visat să fie cineva în sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Ianuarie 2015, 11:50

...da...incredibil ...e o bomba ..un soc ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează