INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

James Rodriguez, propus la AC Milan » Real Madrid ar putea face o tranzacție spectaculoasă! Ce jucător cere la schimb

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 20 iunie 2017 16:42

Jorge Mendes, impresarul lui James Rodriguez, l-a propus pe columbian lui AC Milan.

Echipa italiană încearcă să-și construiască o echipă de talie europeană. Mendes este în relații foarte bune cu Marco Fassone și Massimiliano Mirabelii, oficialii lui AC Milan.

Recent, portughezul a reușit să finalizeze transferul lui Andre Silva, tânărul atacant de 21 de ani, la formația rossonero. Milan i-a plătit lui la FC Porto 38 de milioane de euro.

Pe de altă parte, presa italiană susține că transferul lui James Rodriguez la Milan ar putea fi facilitat și de interesul lui Real Madrid pentru Gianluigi Donnarumma, care a anunțat recent că nu își ca prelungi contractul cu echipa lui Vincenzo Montella. Înțelegerea goalkeeperului expiră în vara lui 2018.

Atacantul columbian, care se află în prezent în vacanță la Medellin, este nemulțumit de faptul că Zinedine Zidane l-a folosit puțin în actualul sezon la Real Madrid, antrenorul francez preferându-i pe Lucas Vazquez și Marco Asensio.

Transferul lui James Rodriguez la Milan ar întâmpina două obstacole: unul ar fi salariul ridicat al fotbalistului, iar al doilea incertitudinea referitoare la viitorul lui Cristiano Ronaldo, care a afirmat de curând că ”a decis să nu mai joace în Spania”.

Columbianul, în vârstă de 25 de ani, este cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt. ”Decarul” lui Real Madrid a evoluat în 22 de meciuri în La Liga, înscriind 8 goluri, în sezonul recent încheiat.

surse: pianetamilan.it, colombia.as.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează