INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Japonia va participa la Copa America

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 12:45

Vicepreşedintele Federaţiei Japoneze de Fotbal (JFA), Kozo Tashima, a anunţat că naţionala niponă va participa la Copa America, turneu ce va avea loc în Argentina, în luna iulie, informează AFP.

"Pregătim o scrisoare pentru Confederaţia Sud-americană de Fotbal, ce are ca subiect participarea noastră", a spus Tashima.

Japonia revine astfel asupra deciziei luate în data de 4 aprilie, de a se retrage de la Copa America din cauza dezastrelor ce au afectat ţara în ultima perioadă, notează Mediafax.

Pagubele provocate de cutremurul şi valurile tsunami din 11 aprilie au constrâns autorităţile japoneze să reprogrameze o parte din meciurile din campionat în luna iulie.

Japonia şi Mexicul au fost invitate oficial în acest an la Copa America, competiţie ce va avea loc în Argentina, în perioada 1-24 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează