INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Javier Hernandez nu vrea să fie rezervă: "Nimeni nu se antrenează ca să stea pe bancă!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 13:38

Împrumutat de Manchester United la Real Madrid, Chicharito Hernandez declară că nu a venit în Spania ca să privească meciurile de pe bancă.

Într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca, atacantul mexican Javier Hernandez a discutat despre noua sa echipă.

"Au fost mai multe echipe interesate de mine, dar am considerat că aceasta e cea mai bună soluţie. Visul tuturor fotbaliştilor e să joace la Real Madrid. Nu cred că e vreun jucător care să se antreneze pentru a sta pe bancă.

Sunt unsprezece jucători care joacă, întotdeauna vor fi jucători care să stea pe bancă. Eu nu mă voi antrena ca să fiu rezervă, nu mă conformez!", a declarat Chicharito Hernandez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whitecollar
whitecollar  •  10 Septembrie 2014, 15:44
Postat de madskills pe 10 Septembrie 2014, 13:56

Asta saracu nu se impunea la United dar se impune la Real cu Benzema, Ronaldo si Bale. :))) Pana si Sergio Ramos are mai multe goluri ca el

se pare ca bale va fi retras in linia de mijloc, sa joace rolul lasat gol de di maria. asa se zvonea ieri prin ziare si se pare ca in meciul urmator, ancelotti va experimenta noua formula. in acest caz, rodriguez va juca in dreapta. eu zic ca hernandez are mai multe sanse sa reuseasca in spania decat in anglia. in plus, sub ferguson, era dupa rooney si rvp. ferguson, cu toate calitatile lui, era foarte incapatanat si eu ii atribui lui vina pentru care united joaca asa de jalnic acum.

madskills
madskills  •  10 Septembrie 2014, 13:56

Asta saracu nu se impunea la United dar se impune la Real cu Benzema, Ronaldo si Bale. :))) Pana si Sergio Ramos are mai multe goluri ca el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează