INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Javier Mascherano a vorbit despre motivele despre posibila despărțire de Barcelona » De ce ia în calcul argentinianul să plece de pe Camp Nou

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 20:03

Fundașul central argentinian Javier Mascherano este foarte aproape să se despartă de FC Barcelona.

Anunțul a fost făcut de Mascherano într-un interviu acordat publicației TyC Sports. Fundașul argentinian simte că nu mai este la fel de important la formația antrenată de Ernesto Valverde și consideră că timpul său pe Camp Nou se apropie de final.

"Destinul meu este să joc într-un loc unde mă simt important. Realitatea este că nu mai sunt la fel de important la FC Barcelona cum era odată. Nu știu ce se va întâmpla în viitor dar nu vreau sa apuc ziua în care voi simți că sunt o problemă pentru club. De ce mă tem cel mai mult este faptul că am avut cinci probleme la mușchi în ultimele 12 luni", a declarat Mascherano.

În cazul în care va decide să plece de la Barcelona, Mascherano ar ajunge în prima ligă chineză, la China Fortune. Înființată în 2010, China Fortune este gata să îi ofere un salariu imens argentinianului, de trei ori mai decât la Barcelona, unde ia 4,5 milioane de euro pe an.

În vârstă de 33 de ani, Mascherano a venit la Barcelona în august 2010 de la Liverpool pentru 20 de milioane de euro. Internaționalul argentinian mai are contract cu formația blaugrana până în iulie 2019.

10 partidea bifat Mascherano în acest sezon în toate competițiile

Surse: bleacherreport.comsport-english.commercato365.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează