INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Joachim Low: "Vreau ca Podolski să se lupte pentru un loc de titular la Bayern!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a avut o discuţie cu atacantul Lukas Podolski şi i-a cerut acestuia să facă tot posibilul să joace titular la Bayern şi să nu se gândească încă de pe acum la transferul din vară la FC Koln, informează AFP.

"Noi sperăm ca el să se lupte pentru un loc de titular la Bayern, să se antreneze mai mult decât restul jucătorilor de la echipă", a afirmat Low, care l-a sfătuit pe Podolski să nu se gândească de acum la faptul că din iulie se va transfera la FC Koln.

"Ar fi nepotrivit ca după meci să se ducă să-i salute pe fanii lui Koln", a adăugat selecţionerul, referitor la meciul de sâmbătă, din etapa a 21-a, dintre Bayern şi FC Koln.

Podolski, în vârstă de 23 de ani, a jucat ultima dată pentru Bayern la 5 noiembrie, în meciul cu Fiorentina, scor 1-1, din Liga Campionilor.

El este a patra opţiune a lui Jurgen Klinsmann în atac, după Miroslav Klose, Luca Toni şi americanul Landon Donovan, împrumutat de la LA Galaxy. Podolski nu a făcut parte din lotul naţionalei Germaniei pentru amicalul cu Norvegia.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează