INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho a analizat transferurile făcute de Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 16:43

Chelsea a finalizat campania de achiziţii din această vară, Jose Mourinho declarîndu-se mai mult decît mulţumit de jucătorii transferaţi.

"Avem echipa pe care ne-o doream. Am o listă de jucători convocabili mîine, o listă de jucători pentru sezonul viitor şi una pentru a domina următorii cinci sau zece ani, cu atîţia jucători tineri. De aceea, îmi place echipa mea. Nu există antrenor pe lumea asta care să spună: echipa mea este perfectă sau nu mai poate fi îmbunătăţită. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că îmi place mult echipa mea.

Clubul a fost fantastic, pentru că mi-a adus trei din obiectivele avute: un fundaş stânga (-n.r. Filipe Luis), un mijlocaş (-n.r. Cesc Fabregas) şi un atacant ( Diego Costa). De fapt, mi-a adus doi atacanţi, că a revenit şi Drogba”, a spus Jose Mourinho pentru Daily Mirror.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
marius1331
marius1331  •  14 August 2014, 16:45

Buna seara! Un nou joc interesant, rezultatele deja se vad !! De ce sa nu incerci macar...?!?... ://www.marketglory.com/strategygame/moimeme

Vezi toate comentariile (1)
Comentează