INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

Jose Mourinho a dat lovitura! Rușii îi vor plăti o sumă COLOSALĂ pentru Campionatul Mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 12:40

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, va fi expertul televiziunii Russia Today la startul Campionatului Mondial din Rusia.

Tehnicianul portughez va pleca la Moscova pentru startul Campionatului, progamat pe 14 iunie. Potrivit Daily Mail, "The Special One" va încasa 477.000 de euro pe zi de la televiziune, care nu are drepturi de televizare al meciurilor.

Mou va sta patru zile la Moscova și va câștiga 1,9 milioane de euro pentru a analiza meciurile și pentru a da predicții. După patru zile, Mourinho va reveni în Manchester și va intra în direct în ziua finalei, prin satelit, pentru a analiza marele eveniment.

"Sunt foarte fericit că am ajuns în echipa Russia Today", a spus Mourinho.

Campionatul Mondial din Rusia se va desfășura în perioada 14 iunie - 15 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  06 Martie 2018, 16:15

Banii n-au miros

831959706877275
Cristian Baltaru  •  06 Martie 2018, 15:50

Mourinho este foarte fericit pentru fiecare ban pe care-l câștigă. :) Dac-ar fi în echipa Insolvența TV(alias Realitatea TV)și i-ar da și ei tot atâția bani pentru 4 zile,ar zice același lucru și despre ei cum a spus despre cei de la Russia Today. :)

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  06 Martie 2018, 15:17
Postat de gabisp pe 06 Martie 2018, 14:48

"Sunt foarte fericit că am ajuns în echipa Russia Today", a spus Mourinho. Eu cred ca esti mult mai fericit, mata, pentru banii pe care i-ai imbrobodit pe rusi sa ti-i dea...Si mai cred ca nici macar nu auzisei de postul asta pana acum...

e fan Russia today de mic

Vezi toate comentariile (6)
Comentează