INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho: "Giggs e cel mai bun jucător din istoria Premier League"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2009 00:00

Antrenorul lui Internazionale Milano, portughezul Jose Mourinho, a afirmat că jucătorul lui Manchester United, Ryan Giggs, este cel mai valoros fotbalist care a evoluat vreodată în Premier League, potrivit Sunday Mirror.

Giggs joacă la Manchester United de când avea 17 ani şi are în palmares 10 titluri de campion al Angliei şi două Ligi ale Campionilor, fiind şi deţinătorul recordului de cele mai multe jocuri pentru club, după ce l-a depăşit pe Sir Bobby Charlton.

"Ce poţi să spui despre un om care are atâtea titluri de campion? Medaliile dovedesc faptul că putem vorbi despre cel mai bun jucător din istoria Premier League. Nici un fotbalist din Premier League nu a contribuit la succesul clubului său aşa cum a făcut-o Ryan Giggs la Manchester United", a spus Jose Mourinho.

Tehnicianul lui Inter a adăugat că Sir Alex Ferguson ştie foarte bine să profite de calităţile lui Giggs, chiar dacă acesta are acum 35 de ani. "Acum joacă pe un post nou şi se vede că fotbaliştii de valoare strălucesc indiferent de vârstă, aşa cum au făcut-o şi Zola, Bergkamp şi Zidane. Manchester are jucători tineri precum Cristiano Ronaldo şi Wayne Rooney, dar este posibil ca Giggs să fie cel care să facă diferenţa în acest sezon în Premier League sau în cupele europene", a adăugat antrenorul portughez.

Altfel, fundaşul lui Manchester City, Rio Ferdinand, a afirmat că îl consideră pe Jose Mourinho unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Sir Alex Ferguson, care are 67 de ani. Acesta a spus de mai multe ori că se gândeşte să se retragă din antrenorat şi vrea să mai rămână în funcţie pentru cel mult trei sezoane.

"Sunt puţini oameni care pot să-l înlocuiască. Un om cu personalitate asemănătoare ar putea să fie Jose Mourinho. Ferguson este un om fenomenal, un adevărat câştigător", a spus Ferdinand într-un interviu.

Manchester United şi Inter Milano se vor întâlni în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, la 11 martie. În tur scorul a fost egal, 0-0.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  02 Martie 2009, 09:33

penibili ca de obicei....rio ferdinand la manchester city. v-am mai zis si acum cateva zile. sunteti depasiti

satirikon.wordpress.com
satirikon.wordpress.com  •  02 Martie 2009, 00:39

BAGA LINKUL DIN NUME - profilul turistului roman, va tine buzunarul pentru Dubai? , dovezi extraterestre, marturii cutremuratoare din 21 decembrie 1989, durerile si suferintele romanilor, anti tigani, anti unguri, amploarea crimei organizate, latura gay a lui adrian nastase, cum incearca unii prin virusi sa ne reduca numeric, muzica buna, topul filmelor, limbaj de lemn a la becali, disparitia oamenilor etc…orice parere conteaza, orice comment este luat in considerare

 •  01 Martie 2009, 16:19

fairplay .... oare la noi knd vedem asa ceva???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează