INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho îi linișteste pe fanii lui United: "Sunt convins 100% că rămâne la echipă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 iulie 2017 20:13

Jose Mourinho este 100% convins că David de Gea nu o să plece de la Manchester United la Real Madrid sau la oricare altă echipă în acestă vară.

Antrenorul "diavolilor" a declarat la conferința de presă dinaintea partidei cu Real Madrid, programată duminică, la San Jose, că este absolut convins că portarul spaniol nu pleacă la Real nici în această vară, după ce în 2015 a fost la un pas de ajunge pe Bernabeu.

"Pot să garantez că el nu pleacă în această vară, asta pot, și cred că este foarte greu ca el să plece, deoarece este un tip onest și foarte corect".

Mourinho a recunoscut și că De Gea, care deocamdată mai are contract cu United doi ani, a avut acceptul clubului să discute cu Real Madrid.

"El a fost contactat de multă vreme de Real. Clubul a fost aproape de el, după care am decis să îl lăsăm să se hotărească, deoarece eu îmi dau seama când un jucător vrea să plece și nu îmi place să îl opresc, deoarece într-un final tot nu o să primesc ceea ce îmi doresc de la el dacă el vrea să plece și eu nu îl las", a spus Mourinho.

"Nu cred că sentimentele lui față de Real sunt foarte bune. Îl văd foarte fericit și concentrat asupra antrenamentelor, iar eu sunt convins 100% că rămâne la noi", a compleat antrenorul de 54 de ani pentru The Guardian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close