INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho pregătește curățenia de vară la Manchester United! 4 jucători vor pleca la sfârșitul acestui sezon

Jose Mourinho // FOTO: Reuters
Jose Mourinho // FOTO: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 17 aprilie 2018 18:56

Mijlocașul francez Paul Pogba are șanse mici să mai continue și din vară la Manchester United.

Potrivit publicației britanice Daily Mail, antrenorul "diavolilor roșii", Jose Mourinho, și-a pierdut răbdarea cu Pogba și a decis să îl pună pe lista de transferuri. Tehnicianul lusitan consideră că, deși a făcut multe jocuri bune în acest sezon, internaționalul francez nu se poate impune la United, și cel mai bine pentru el ar fi să plece la altă echipă la sfârșitul acestui sezon.

"Care este criteriul după care se ia un antrenor când alege echipa? Eu știu unul singur. Felul cum evoluează jucătorii. Acesta e singurul mod pe care îl iau în calcul când fac echipa", a declarat Mourinho după înfrângerea din acest weekend, de pe teren propriu în fața lui West Bromwich Albion, scor 0-1, într-o partidă contând pentru etapa a 34-a din Premier League.

Pogba nu este singurul jucător intrat în dizgrația lui Mourinho, presa britanică dezvăluind că pe lista "neagră" a tehnicianului portughez se mai află și Anthony Martial, Matteo Darmian și Daley Blind.

În vârstă de 25 de ani, Pogba a venit la Manchester United de la Juventus Torino în august 2016 pentru 105 milioane de euro. El mai are contract cu gruparea de pe Old Trafford până în vara anului 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 90 de milioane de euro.

30 de partidea disputat Pogba în acest sezon în toate competițiile reușind 5 goluri și 10 assist-uri

surse: thesun.co.uk, talksport.com, football365.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Aprilie 2018, 12:58

Curatenia ar trebui facuta incepand cu antrenorul. MUN n-a avut de f multa vreme asa o evolutie stearsa, nesemnificativa.

156734731330498
Mihnea Voicu  •  17 Aprilie 2018, 19:34

Articol inutil.... acest comentariu a fost facut dupa o intrebare la cum va arata echipa pentru meciul de sambata, impotriva lui Spurs deoarece echipa nu a jucat nimic. Asta nu inseamna ca Pogba va pleca sau ceva. Sa nu mai spun ca daca un jucator e lasat pe banca din cauza ca sunt prea multe optiuni, e sigur ca va pleca. Unde vreti sa joace Martial cu Sanchez si Rashford in echipa? Uitati-va la cifrele sale inainte sa spuneti ca a intrat in dizgratie. La Pogba problema e ca e folosit prea defensiv, iar la Martial ca nu e loc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează