INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CHELSEA 0-0

Jose Mourinho s-a dezlănțuit la adresa lui Arsenal: "Noi sîntem plictisitori? Dar cum e să nu cîștigi un titlu de 10 ani?"

Eden Hazard a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren cu Arsenal, foto: reuters
Eden Hazard a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren cu Arsenal, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 08:27

După egalul repurtat pe Emirates, Jose Mourinho a trecut la ofensivă în conferința de presă: "Noi sîntem plictisitori? Ei sînt plictisitori. 10 ani fără niciun trofeu e plictisitor! Dacă ții cu o echipă și aștepți, și tot aștepți și aștepți pentru un titlu în Premier League, atunci asta e plictisitor!'

Chelsea a remizat cu Arsenal, scor 0-0, și este aproape campioană. Echipa lui Jose Mourinho are 10 puncte distanță față de primii următoritori, Manchester City și Arsenal, cu 5 etape înainte de final. Albaștrii pot lua titlul în această săptămînă, cînd au de jucat și o restanță, cu Leicester.

Arsenal nu a reușit să mai bifeze titlul în Premier din sezonul 2003-2004, atunci cînd s-au impus fără să piardă vreun meci și echipa a primit supranumele de "Invincibilii". În două mandate pe banca lui Chelsea, Jose Mourinho nu a pierdut niciodată împotriva lui Arsene Wenger, în 13 meciuri: 7 victorii și 6 egaluri.

"Niciodată nu a jucat John Terry mai bine ca azi"

Jose Mourinho a avut numai cuvinte de laudă față de căpitanul lui Chelsea, pe care a ales să-l evidențieze la conferința de presă de după meci.

"În 5 sezoane de cînd lucrăm împreună, asta a fost cea mai bună evoluție a lui John Terry! A jucat incredibil și în primul meci al meu pe Highbury, dar aici totul a fost incredibil, a citit jocul, a recuperat mingi și s-a plasat fabulos. Echipa a fost fenomenală, dar John a fost cu un pas în fața lor", a explicat Mourinho.

John Terry are 34 de ani și a semnat pentru un nou sezon cu Chelsea, echipă la care evoluează din 1998 încoace.

5 statistici care spun totul despre Arsenal-Chelsea

  • Arsenal a cîștigat doar două din ultimele 13 meciuri contra lui Chelsea;
  • Este al cincilea meci consecutiv în care Chelsea nu primește gol de la Arsenal;
  • În toate competițiile, Arsenal nu a mai marcat în fața lui Chelsea de 482 de minute!
  • În ambele meciuri din acest sezon, Arsenal a avut un singur șut pe poartă contra lui Chelsea!
  • Chelsea a marcat de 10 ori în poarta lui Arsenal, în ultimele 5 meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10206018779324251
Petru Terguta  •  27 Aprilie 2015, 12:54

Numai *** comenteaza scandarile galeriei. Nu imi amintesc vreun manager de PL sa fi reactionat asa la scandarile altor galerii. Asta spune tot despre ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mitroi2008
mitroi2008  •  27 Aprilie 2015, 11:03

Se referea la Dinamo? ca Dinamo n-a mai luat titlul de 8 ani!

ottobraun
ottobraun  •  27 Aprilie 2015, 10:36

vb *** care a fost dat afara de la chelsky ,arsenal e o legenda in premier, chelsky a scos coarnele de cand a venit rusnacul si a bagat toata averea cocheta cu championship tot timpul!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează