INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho şi Chelsea sînt atacaţi în lupta pentru titlu: "Ar fi dezamăgitor pentru fotbal, pentru fani, pentru toată lumea"

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 10:51

Lupta pentru titlu în Anglia este mai pasionantă ca niciodată, iar cu 4 etape înainte de final oricare dintre Liverpool, Chelsea sau Manchester City ar putea cîştiga campionatul în Premier League.

Ieri, Liverpool a cîştigat derby-ul cu City şi s-a distanţat la 7 puncte de gruparea din Manchester, dar şi cu două meciuri în plus. Chelsea s-a impus şi ea în deplasarea cu Swansea şi este la 2 puncte de "cormorani".

Manuel Pellegrini, antrenorul lui City, a răbufnit în acest weekend la adresa lui Jose Mourinho şi al stilului de joc mai defensiv al lui Chelsea:

"Ar fi dezamăgitor pentru fotbal, pentru fani, pentru toată lumea.

Cred că echipele care joacă cel mai atractiv fotbal, echipele care înscriu mai mult ar trebui răsplătite. Nu spun că nu este important să te aperi foarte bine. Fotbalul este atac şi apărare. Dar cred că echipele mari trebuie să joace ca nişte echipe mari", a tunat Pellegrini după ce a fost întrebat de rivala Chelsea şi posibilitatea ca Jose Mourinho să cîştige titlul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
whitecollar
whitecollar  •  14 Aprilie 2014, 23:23

asta cu cine merita devine penibila. merita cine este pe primul loc la finalul sezonului...

mopuletz
mopuletz  •  14 Aprilie 2014, 21:00

Se pare ca Pellegrini urmareste in ultima vreme Premier League pe EUROSPORT RO comentat de ofticosii aia ... Terzieni si Viorei! Cu echipa pe care o are trebuia sa fi castigat tot ce misca in lumea asta. Pacat de M.City , are echipa dar nu are antrenor! Liverpool nu are o echipa la fel de buna dar are un antrenor adevarat. Cat despre Chelsea si Mou daca bat pe Liverpool in meci direct merita titlul!

mopuletz
mopuletz  •  14 Aprilie 2014, 20:46
Postat de dan14 pe 14 Aprilie 2014, 16:36

O echipa de carton cu fani de carton antrenata de cel mai antipatic manager din fotbal(Mourinho).

Si eu care credeam ca cel mai atipatic manager se afla intr-un penitenciar din Romania!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează