INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA

Jovetici a anunțat cât timp va lipsi de pe teren. Ce alți jucători ai Sevillei s-au mai accidentat la naționalele lor

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 29 martie 2017 14:10

Internaționalul muntenegrean Stefan Jovetici a anunțat pe contul său de Instagram că va lipsi de pe teren între zece și paisprezece zile.

Atacantul împrumutat în această iarnă de Inter Milano la FC Sevilla s-a accidentat la antrenamentul de vineri al selecționatei țării sale, cu 2 zile înainte de meciul cu liderul grupei, Polonia.

"Traumatismul suferit necesită o pauză de 10-14 zile. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a juca, dar nu a fost posibil", a declarat atacantul în vârstă de 27 de ani.

Potrivit rapoartelor Federației din Muntenegru, Jovetic a suferit o accidentare adâncă de gradul I-II a la o parte din mușchiul solear.

Pe lângă atacantul muntenegrean, Sevilla îi mai are indisponibili și pe Gabriel Mercado și Adil Rami, ambii suferind rupturi musculare în această săptămână la naționalele lor.

Clubul andaluz a anunțat că cei trei vor fi supuși unor teste medicale pentru a se estima cât timp vor fi indisponibili.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 10 milioane de euro, Jovetic a debutat în 2007 la echipa națională a Muntenegrului strângând 40 de selecții, în care a marcat de 16 ori.

14 partidea jucat Jovetic în această primăvară în toate competițiile, reușind 4 goluri și 4 assist-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează