INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jucătorii lui Sunderland îl laudă pe Costel Pantilimon: "Este fantastic"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 20:46

Costel Pantilimon a devenit titular la Sunderland, după ce a început sezonul ca rezervă, iar colegii îl laudă după evoluţia bună din victoria cu Newcastle, scor 1-0. 

"A avut intervenţii incredibile, mai ales în a doua repriză, cînd adversarii puneau presiune pe noi.  El are o talie foarte bună şi mereu a avut evoluţii foarte bune. Noi ştim de ce este în stare. Costel a apărat fantastic de cîteva ori", a declarat John O'Shea, coleg cu Pantilimon, potrivit Mediafax.

Costel Pantilimon a venit în această vară la Sunderland şi a apărat în 8 meciuri în Premier League, încasînd 7 goluri.


Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
goghe
goghe  •  23 Decembrie 2014, 15:04

Pantilimon a fost in echipa etapei in PL - dar ca de obicei "ziaristii" romani dau stiri cu petarda de Mutu. Niciodata n-am stiut sa apreciem nimic, doar cocalari si manelisti.....

madskills
madskills  •  23 Decembrie 2014, 08:19
Postat de submarina pe 22 Decembrie 2014, 21:43

Sunderland a smuls eroic victoria in fata lui Newcastle, iar principalul creator al acestui succes a devenit Costel Pantilimon portarul de peste 2 metri, a anuntat presa britanica. Portarul roman, care s-a saturat sa fie rezerva la ManCyti, a facut adevarate minuni in poarta nepermitand "cotofenelor" sa marcheze, avand sapte plonjoane. De asemeni Pantilimon a avut si patru iesiri de succes dupa patrunderile periculoase din flancuri a adversarului.

mi-a smuls eroic 950 de lei la pariuri, e singurul meci care m-a scos, aveam ca marcheaza Newcastle, ceea ce au facut etapa de etapa acasa de cand a inceput campionatul. Dar pe de alta parte, e bine pentru nationala daca joaca asta meci de meci, nu sa avem ambii portari rezerve de lux. Il "iert" pentru meciul asta, desi nu mi-ar fi stat rau de sarbatori cu banii astia in buzunar:))

tbbone
tbbone  •  22 Decembrie 2014, 23:33

bravo Panti!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close