INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Julen Lopetegui continuă alături de naţionala Spaniei: "Este doar o chestiune de zile până când va semna prelungirea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 05 februarie 2018 15:26

Julen Lopetegui (51 de ani), selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Spaniei, va semna curând prelungirea contractului cu "Furia Roja", a anunţat Juan Luis Larrea, preşedintele Federaţiei.

Tehnicianul născut în Ţara Bascilor a fost instalat pe banca Spaniei după încheierea Campionatului European din 2016 şi a reuşit o calificare en-fanfare la Campionatul Mondial din acest an, obţinând 9 victorii şi o remiză într-o grupă din care mai făcea parte şi Italia.

Performanţa lui Lopetegui nu rămâne neresplătită de către oficialii spanioli, iar Federaţia a demarat deja negocierile pentru prelungirea contractului acestuia până în anul 2020.

"Este doar o chestiune de zile până când va semna prelungirea. Federaţia Spaniolă mereu a obişnuit să ofere antrenorilor prelungiri după calificarea la turnee finale. Deja au avut loc unele discuţii, iar Julen ne-a mulţumit, rămânând să fie puse la punct detaliile financiare.

Spania a obţinut o calificare senzaţională la Campionatul Mondial. Va fi dificil să repetăm performanţa din Africa de Sud, când am câştigat trofeul, dar suntem entuziasmaţi de această echipă, iar cu acest staff putem ajunge departe, chiar până în finală.", a declarat Larrea, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, potrivit Marca.

La Campionatul Mondial din Rusia, care va debuta în luna iunie a acestui an, Spania este repartizată în grupa B, alături de Portugalia, Maroc şi Iran.

sursa: marca.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează