INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp despre o legendă a lui Manchester United: "Îmi este permis să spun asta?"

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 14:14

Antrenorul lui Liverpool Jurgen Klopp a salutat laudele făcute de Sir Alex Ferguson la adresa ”cormoranilor”, exprimându-și aprecierea față de fostul manager al lui Manchester United, în ciuda rivalității dintre cele două cluburi.

În această săptămână, scoțianul, în vârstă de 74 de ani, a afirmat că sosirea germanului pe ”Anfield Road” a propulsat Liverpool în lupta pentru titlu în Premier League, pentru prima dată după anul 1990.

Întrebat de presă despre complimentele lui Ferguson, Klopp a răspuns pe măsură: ”Îmi este permis să spun că îmi place de Alex Ferguson? L-am cunoscut înainte și este o persoană drăguță. El a făcut ceea ce trebuia la Manchester, iar acest lucru a însemnat automat că nu a fost bine pentru Liverpool”.

Fostul manager al ”diavolilor roșii” a afirmat că noul antrenor al ”cormoranilor” a reînviat ”identitatea și entuziasmul” clubului, iar germanul a afirmat, citat de Sky, că ”poate ar trebui să schimbăm memoria fanilor despre trecut, dar cum nu știu prea multe despre asta, simt că există o atmosferă pozitivă în jurul echipei”.

Jurgen Klopp, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut succesul în Bundesliga, unde la cârma echipei Borussia Dortmund a câștigat de două ori titlul în Germania, în 2011 și 2012. El a preluat Liverpool în octombrie 2015, ducând echipa în două finale, în Cupa Ligii Angliei și în Europa League.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează