INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp vrea un puști de la Chelsea » Liverpool este pregătită să plătească 8 milioane de lire sterline pentru el

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 februarie 2017 13:49

Dominic Solanke, un internațional englez de la Chelsea, este gata să se transfere la Liverpool în această vară. Înțelegerea sa cu echipa de pe ”Stamford Bridge” expiră la sfârșitul actualului sezon.

Atacantul, în vârstă de 19 ani, a refuzat o ofertă de la Celtic și preferă să ajungă pe ”Anfield Road”, el fiind dorit de antrenorul Jurgen Klopp. Echipa ”cormoranilor” intenționează să achite suma de 8 milioane de lire sterline pentru jucător.

Solanke, care are în prezent un salariu de 7.000 de lire sterline pe săptămână, a cerut mărirea la 50.000 de lire sterline, pentru a-și prelungi contractul cu Chelsea, dar negocierile au eșuat.

Și Antonio Conte, managerul ”albaștrilor” a admis că plecarea tânărului atacant este inevitabilă. Fotbalistul, care a evoluat în naționala U21 a Angliei, este un jucător talentat, care a înscris 61 de goluri la formația de tineret a clubului londonez, între 2013 și 2015.

Atacantul, care în prezent este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt, a fost împrumutat la echipa Vitesse Arnhem, în sezonul trecut, unde a marcat de 7 ori, în cele 25 de meciuri din campionatul Olandei.

În anul competițional actual, Solanke nu a avut șansa să evolueze în Premier League, din cauza concurenței foarte mari din ofensiva lui Chelsea, unde Diego Costa și Eden Harzard au înscris 25 de goluri.

surse: thesun.co.uk, bleacherreport.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează