INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus, acord cu PSG » Italienii și francezii fac schimbul verii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 12:08

Juventus s-a înțeles cu PSG pentru transferul lui Matuidi, iar mijlocașul impresariat de Raiola le-a zis colegilor că nu mai rămâne, susține Corriere dello Sport. Francezii îl pot primi la schimb pe Cuadrado. 

Juventus este grăbită în a-și acoperi golul lăsat prin vânzarea lui Pogba. Vrea un mijlocaș central puternic și, dacă Sevilla pune piedici în transferul lui N'Zonzi, bianconerii s-au reorientat rapid către Blaise Matuidi. "Corriere dello Sport" a aflat că șeicul Al-Khelaifi și-ar fi dat acordul pentru cedarea închizătorului francez.

Internaționalul de 30 de ani, al cărui contract expiră în 2018, le-ar fi și mărturisit colegilor invitați la Ibiza la aniversarea lui Javier Pastore că are de gând să plece în vară. La Paris ar ajunge nu bani, ci un jucător la schimb. Antrenorul Unay Emery îl dorește mult pe Juan Cuadrado, iar columbianul abia cumpărat definitiv de la Chelsea cu 20 de milioane de euro și-ar putea face bagajele. De afacere se va ocupa Mino Raiola. 

30.000.000 €este cota de piață a lui Matuidi, care a reușit 33 de goluri și 30 de assisturi în 292 de meciuri la PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  21 Iunie 2017, 14:28

Schimbul verii nu intereseaza pe nimeni...reveniti va rog la transferuri in liga 1...cat mai multe noutati vrem...cat mai "pe surse"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează