INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus e și regina comisioanelor plătite agenților » Suma exorbitantă plătită anul trecut

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 12:37

Clubul piemontez a achitat singură 27 la sută din totalul banilor ajunși în conturile impresarilor care au mijlocit transferurile, 193,3 milioane.

Juventus a ajuns să domine clar Serie A în ultimele șase sezoane și pentru că e puternică financiar. Nu doar că-și permite să dea 90 de milioane de euro pentru Higuain și să-l vândă pe Pogba cu 105 milioane de euro, dar și suportă comisioanele cele mai mari.

Potrivit raportului făcut de federația italiană, în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2016 clubul piemontez a plătit agenților 51.896.625 milioane de euro, mai mult ca Inter, Milan și Napoli la un loc!

Mare parte din bani a ajuns în conturile lui Raiola, Juve acaparând aproape 27 la sută din cheltuielile totale realizate cu impresarii în Serie A anul trecut, 193,3 milioane. Adică, în medie, 9,6 milioane de fiecare echipă.

48.600.000 €ar însuma comisioanele încasate de Raiola la transferul de 105 milioane al lui Pogba, de la Juventus, Man. United și mijlocașul francez

723.000 €a plătit Lazio agenților drept comisioane pentru transferuri în 2016, cea mică sumă din Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează