INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Juventus şi-a adus portar din Premier League! Italienii l-au transferat pe Szczesny de la Arsenal

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 20 iulie 2017 12:17

Juventus l-a transferat pe Wojciech Szczesny de la Arsenal, în schimbul a 12,2 milioane de euro, conform ESPN.

Portarul polonez a efectuat vizita medicală la Torino marţi, iar miercuri a devenit în mod oficial jucătorul Bătrânei Doamne.

Fotbalistul de 27 ani, care a evoluat în ultimele două sezoane în Serie A, la AS Roma, sub formă de împrumut, a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia Bianconerilor şi este aşteptat să fie rezerva lui Buffon în noul sezon.

"Juventus Footbal Club este onorată să anunţe transferul lui Wojciech Szczesny de la Arsenal, portarul semnând un contract pe patru ani cu campioana Italiei până la 30 iunie 2021", a fost mesajul apărut pe site-ul oficial al clubului.

Szczesny este portarul cu cele mai multe partide fără gol primit în ultimele două sezoane din Serie A. Goalkeeper-ul a avut 14 jocuri în care a închis poarta în cele 72 de meciuri în prima ligă italiană.

"Nu am avut niciun dubiu când am ales să vin la Juventus. Vreau să le mulţumesc celor de la Roma pentru tot, dar eu sunt fericit la acest club. Am venit aici să câştig. De când am ajuns în Italia, Juventus a câştigat tot ce a fost de câştigat, mai puţin Champions League şi toţi cei care au ajuns aici au câştigat, lucru pe care mi-l doresc şi eu", a spus portarul polonez.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează