INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Juventus și Real pregătesc schimbul verii » Un titular din naţionala Italiei ajunge la Madrid!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 09:57

Real Madrid este în căutarea unui fundaș central, pentru a-l înlocui pe Sergio Ramos, care ar vrea să plece de la echipă.

Presa din Italia scrie că Real Madrid este interesată de serviciile fundașului Leonardo Bonucci, de la Juventus.

Fundașul de 28 de ani ar putea ajunge la formația lui Rafa Benitez la schimb cu mijlocașul Isco, jucător dorit de Massimiliano Allegri.

Bonucci este cotat la 20 de milioane de euro și este văzut de Benitez drept cea mai bună soluție pentru defensiva lui Real. Fundașul italian a jucat sezonul trecut în 52 de meciuri, marcînd patru goluri.

Isco, 23 de ani, este cotat la 45 de milioane de euro și sezonul trecut a jucat în 53 de meciuri pentru Real, reușind șase goluri și 14 pase de gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10204876872464461
Mihai Stana  •  30 Iunie 2015, 13:48

ar fi o super afacere pentru juventus , bonucci este veriga slaba din aparare la juve , gafeaza mult , posibil isco sa-l inlocuiasca pe vidal care ar pleca la arsenal khedira-isco-pogba-marchisio ar fi un mijloc super frumos !!! in atac morata-dybala-mandzukic de vis chiar dac anu cred ca o sa joace toti 3 in primul 11

andrei.33
andrei.33  •  30 Iunie 2015, 12:22

Nu l-as vinde pe Isco.

madskills
madskills  •  30 Iunie 2015, 11:08

Trebuie sa fi nebun sa dai un super jucator ca Isco pe Bonucci !! Ala daca joaca titular un sezon intreg, e in primii 5-6 jucatori din lume. Ca fan al Barcei, sper sa se realizeze mutarea asta si Real sa piarda un asa talent.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează