INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus vrea o vedetă a lui Real Madrid » Bianconerii ar plati 89 de milioane de euro pentru noul Andrea Pirlo!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 11:33

Campioana Italiei, Juventus Torino, pregătește uriașa sumă de 89 de milioane de euro pentru achiziționarea lui Toni Kroos, playmaker-ul lui Real Madrid.

Antrenorul Max Allegri caută un fotbalist de clasă mondială care să facă jocul echipei la mijlocul terenului.

Germanul tocmai a semnat un nou contract cu formația lui Zinedine Zidane până în 2022, după ce s-a zvonit că s-ar putea transfera in Premier League, în vara trecută. Acum, însă, Kroos e în vizorul lui Juventus, potrivit informațiilor apărute în Gazzetta dello Sport.

Formația italiană și-a manifestat recent interesul pentru James Rodriguez, dar se pare că Toni Kroos ar reprezenta cea mai bună variantă în prezent. Directorul sportiv al clubului italian, Giuseppe Marotta, ar fi dispus să plătească o sumă importantă pentru aducerea mijlocașului german.

Este cunoscut faptul că echipa torineză își dorește cei mai buni fotbaliști disponibili din Europa, dovadă ca ea a cheltuit aproximativ 90 de milioane de euro pentru transferul lui Gonzalo Higuain de la Napoli, în vara trecută.

Dacă oferta biaconerilor pentru Kroos va fi refuzată de Real Madrid, atunci campioana Italiei s-ar putea reorienta spre alți jucători de valoare, precum Marco Verratti de la Paris Saint-Germain sau Ivan Rakitici de la Barcelona.

Toni Kroos, care este cotat în prezent la 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt, s-a transferat în 2014 la Real Madrid. De atunci, el a jucat în 80 de meciuri în La Liga, înscriind 4 goluri.

surse: thesun.co.uk, goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Decembrie 2016, 12:04

exagerata suma, la fel ca in cazul lui Pogba. spala astia bani la greu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează