INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

"Kaka a riscat să-şi compromită cariera"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Marc Martens, chirurgul care l-a operat pe Kaka la genunchiul stîng, a făcut o dezvăluire şocantă.

"Problema mijlocaşului brazilian la menisc era mai veche, iar în timp i-a afectat şi ligamentele. Nu trebuia să participe la Mondial. A forţat şi, astfel, a riscat să-şi compromită cariera", a declarat celebrul specialist belgian. Cînd au auzit, oficialii Realului au luat foc, acuzînd atitudinea jucătorului şi a federaţiei braziliene: " Kaka nu trebuia să fie folosit la Mondial, iar el nu trebuia să ascundă că are o problemă atît de serioasă".

Kaka a fost cumpărat vara trecută de la AC Milan cu 65 de milioane de euro. El a devenit indisponibil 4 luni după intervenţia chirurgicală suferită la Anvers.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează