INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Kaka: "Dacă plec de la Milan, cea mai probabilă destinaţie e Premier League, nu Real"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2009 00:00

Internaţionalul brazilian al lui AC Milan, Ricardo Kaka, a declarat că ar vrea să evolueze în campionatul Angliei dacă va fi nevoit să se despartă de echipa italiană, deşi în această perioadă ziarele spaniole scriu că atacantul va ajunge din vară la Real Madrid, informează Daily Star.

"Îmi place mult fotbalul care se joacă în Premier League. Ar fi prima mea opţiune în cazul în care va fi să plec de la AC Milan.
Am vorbit cu mai mulţi jucători care evoluează în Anglia, şi cu toţii mi-au spus că este un campionat extrem de competitiv şi spectaculos", a afirmat "Balonul de Aur" din 2007.

Kaka (27 de ani) a fost cumpărat de AC Milan în vara lui 2003 de la formaţia braziliană Sao Paulo pentru aproximativ 9 miloane de euro. În cele aproape şase sezoane pe care le-a petrecut în tricoul grupării rossonere, acesta a cucerit titlul în Serie A, Liga Campionilor, Supercupa Europei, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi valoroşi jucători ai lui Carlo Ancelotti.

În ultimele zile, mai multe publicaţii sportive iberice au notat că Ramon Calderon, favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale la Real Madrid, a obţinut acordul lui Kaka pentru un transfer în capitala Spaniei, la finalul acestui sezon.

Internaţionalul brazilian a mai fost dorit în iarnă şi de conducerea lui Manchester City, care a fost dispusă să achite în schimbul seviciilor sale suma de 120 de milioane de euro. Atunci, oficialii lui AC Milan au acceptat oferta formaţiei engleze, însă jucătorul a fost convins de manifestaţiile fanilor rossoneri să continue la gruparea milaneză.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  08 Aprilie 2009, 18:06

foarte slab articolul!de unde d-zeu ies ziaristii astia?calderondeja e istorie(ca si prietenul sau becali).mai documentati-va,d-lor"ziaristi".

 •  08 Aprilie 2009, 17:00

Unde gasiti oamenii astia care scriu la ziarul acesta. Criminal!!!! Si un copil de 10 ani e mai atent cand scrie ceva ca si oamenii de la gsp.Ramon Calderon, favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale la Real Madrid!!!!Poate Florentino Perez. NU?????????? Desteptarea!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează