INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Kaka: "Sper ca Beckham să rămînă la Milan. L-au adus pentru marketing, dar e un mare jucător!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Jucătorul lui AC Milan, Kaka, a afirmat într-un interviu pentru o televiziune braziliană că îşi doreşte ca LA Galaxy să accepte oferta de transfer pentru David Beckham, iar acesta să rămână la formaţia din Serie A, informează ediţia online a BBC.

Beckham, în vârstă de 33 de ani, trebuie să se întoarcă la LA Galaxy după 9 martie, dar cele două cluburi poartă negocieri, iar AC Milan speră să ajungă la o înţelegere cu formaţia americană până vineri, potrivit vicepreşedintelui Adriano Galliani.

"Poate că la început a fost o mişcare de marketing, dar s-a văzut că Beckham poate să fie un fotbalist decisiv la AC Milan. Sper ca echipa să ajungă la o înţelegere şi să-l transfere definitiv pentru că ne poate ajuta foarte mult în sezoanele care vor urma. În ultimele jocuri şi-a demonstrat valoarea prin pasele şi golurile reuşite", a afirmat Kaka.

Tehnicianul lui LA Galaxy, Bruce Arena, a confirmat că cele două părţi vor avea mai multe runde de discuţii, dar el îşi doreşte ca mijlocaşul englez să revină în Statele Unite.

LA Galaxy a respins o primă ofertă de la AC Milan şi cere mai mult de 10 milioane de euro pentru transfer. Beckham a marcat două goluri în cele câteva meciuri jucate la formaţia italiană şi a fost în lotul Angliei pentru partida amicală cu Spania.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  19 Februarie 2009, 05:10

subscriu si eu la cele spuse de qwerty. nu-s un fun al lui DB, dar trebuie sa recunoastem ca tipul e bun, sau mai bine zis util echipei. si ar mai fi aici ceva de zis: pe unde a fost toti coechipierii l-au iubit. sunt un fun al lui MU si nu l-am inteles pe Sir Alex de ce pe Beckham l-a 'ars", in schimb il tine in "brate" pe CRonaldo, care cu vedetismele lui a ajuns un fotbalist sub-mediocru?!?! Pur si simplu tipul asta nu joaca nimic de aproape un an...Nicio compartie cu Messi. P

 •  18 Februarie 2009, 18:45

e un jucator de clasa,parerea mea.ce-i drept,trecut de prima tinerete...cam asta e politica Milanului mai nou...(nu-l poti compara cu un ronaldinho,ronaldo,kaka dar stie lovi mingea mai bine decat 90% din jucatorii de fotbal).nu sant mare fan dar tipul pare ca e profesionist. pt. Inter:voi,asa cum zicea si FroZeN#,aveti totul de demonstrat in Europa.cat despre Kaka, e al 2-lea marcator al Milanului in acest sezon.mai informeaza-te.

 •  18 Februarie 2009, 13:35

Cum poti sa zici ca Beckham a facut mai multe pt Milan decat KaKa!!??poi nu KaKa a dus in spate Milanul in 2007 cand a castigat CL?veziti de echipa aia ta de ciumeti..adik Inter.Milan va juca in CL la anul si se va bate cu sanse mari pt castigarea trofeului cum face tot timpul ca doar e milan...cat despre Inter...poate sa castige campionatul 100 de ani de acum ca tot ciuca batailor ramane in Europa=))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează