INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Kane se pregătește să plece de la Tottenham și i-a spus lui Pochettino la ce echipă vrea să ajungă

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 22:55

Atacantul lui Tottenham Hotspur, Harry Kane, nu ar refuza o ofertă de la Real Madrid. Potrivit publicației spaniole Don Balon, vârful l-a informat chiar pe antrenorul Mauricio Pochettino că își dorește să ajungă la Campioana Europei.

Kane a impresionat prin evoluțiile sale marile echipe, având oferte atât din Anglia cât și din afară țării. În ultimele luni s-a zvonit că atacantul englez ar fi principala țintă a lui Real Madrid în vara anului viitor, antrenorul Zinedine Zidane, președintele clubului Florentino Perez, dar și starul "galaticilor", Cristiano Ronaldo, fiind mari admiratori ai săi. De altfel, Ronaldo își dorește foarte mult să fie coleg cu Kane, portughezul sfătuindu-l pe Florentino Perez să realizeze mutarea cât mai repede.

În vârstă de 24 de ani, Kane a spus recent: "Nu aș spune niciodată da sau nu. Nu exclud nimic. Cu siguranță nu este ceva ce vreau să fac, dar niciodată nu exclud din start. Sunt foarte fericit aici (nr. la Tottenham), dar vom vedea ce se va întâmpla". 

Kane se află la Tottenham de la 11 ani și mai are contract cu londonezii până în iulie 2022.

14partide a bifat Kane în acest sezon în toate competițiile, reușind 13 goluri și 3 assist-uri

sursa: dailystar.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează