INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Kevin Gameiro, dorit în Anglia » Când ar putea ajunge vârful lui Atletico în Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 23:03

Revenirea lui Diego Costa la Atletico Madrid în următoarea perioadă de mercato poate coincide cu plecarea lui Kevin Gameiro, dorit de Everton, titrează Mirror.

Sosit în vara anului trecut de la Sevilla pentru 32.000.000 €, internaționalul francez ar putea pleca de la Atletico după numai două sezoane sub comanda lui Diego Simeone. Ronald Koeman, antrenorul lui Everton, este hotărât să aducă un atacant de clasă pe Goodison Park, mai ales după ce i-a ratat pe Costa și pe Olivier Giroud de la Arsenal.

76.000.000 €a costat revenirea lui Diego Costa la Madrid

Conform presei britanice, oficialii lui Everton se gândesc la un împrumut al francezului până în vară, urmând apoi să activeze clauza de cumpărare în schimbul unei sume de circa 20.000.000 €. În prezent, fostul vârf al lui Lorient și PSG este cotat la circa 24.000.000 €, conform Transfermarkt.

2 partidea bifat Kevin Gameiro în acest debut de sezon, ambele din postura de rezervă (30 de minute în total)

16 goluriși 7 assisturi a reușit Kevin Gameiro în cele 45 de partide jucate în sezonul trecut pentru Atletico Madrid

sursa: mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează