INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Kevin-Prince Boateng, acuzații grave la adresa jurnaliștilor germani: "Sinuciderea lui Enke are legătură și cu voi! Vreți să ne faceți rău"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 09:30

Kevin-Prince Boateng, internaționalul ghanez de la Frankfurt, s-a plâns într-o conferință de presă și i-a acuzat pe ziariști : "Dezvăluiți problemele noastre personale, ca să ne faceți rău. Cine știe ce-aș fi făcut și eu dacă nu eram puternic mental".

Până unde poate merge un jurnalist în relatările sale despre jucători? În niciun caz până într-acolo încât să intre "cu bocancii" în viața lor personală, crede Kevin Prince Boateng.

Internaționalul ghanez de la Eintracht Frankfurt, 30 de ani, susține că sinuciderea portarului Hanovrei, Roberk Enke, în septembrie 2009, "are legătură și cu voi, presa. Dacă am trece în revistă toate articolele scrise despre mine... Cine știe ce aș fi făcut dacă nu eram puternic mental".

Kevin-Prince acuză o parte a presei că "scrie doar ca să-ți facă rău. Am fost criticat nu doar din cauza evoluțiilor mele. S-au dezvăluit lucruri personale, ceea ce nu se face. Dar noi, fotbaliștii, suntem niște roboți care trebuie să acceptăm totul".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează