INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Kevin Strootman este dorit de Juventus, însă mijlocașul olandez își dorește să rămână la Roma

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 24 august 2017 16:24

Juventus Torino îl vrea pe Kevin Strootman de la AS Roma, dar jucătorul olandez își dorește să continue alături de echipa din capitală.

Campioana din ultimii ani este în căutarea unui mijlocaș central după ce s-a lovit de refuzul unor jucători precum Steven N'Zonzi sau Emre Can în această vară, dar s-au ales cu Blaise Matuidi de la PSG.

Bătrâna Doamnă este aproape să se despartă de Claudio Marchisio, motiv pentru care Massimiliano Allegri încearcă să forțeze transferul lui Strootman la Torino.

Internaționalul olandez are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 45 de milioane de euro, dar a care expirat pe 1 august.

Transferul are șanse mici să se realizeze și în ciuda faptului că Juventus oferă 45 de milioane de euro, deoarece AS Roma nu vrea să renunțe la mijlocașul olandez, la fel cum nici jucătorul nu își dorește să urmeze traseul lui Miralem Pjanic, cel care a plecat în 2016 de la echipa din capitală la multipla campioană din Serie A.

Strootman a fost adus în 2013 de la PSV Eindhoven în schimbul a 17 milioane de euro, dar a fost mai mult accidentat decât apt pentru meciurile echipei de pe Olimpico.

De altfel, el a bifat doar 69 de meciuri în cele patru sezoane la AS Roma, în condițiile în care doar în ultimul a jucat de 33 de ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează