INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Kim Jong-Un, fan Serie A: " Dacă Juventus ar juca la Phenian, s-ar umple stadionul"

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 22:27

Senatorul italian Antonio Razzi a dezvăluit pentru Gazzetta dello Sport că liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, se uită la meciurile din Serie A.

Săptămâna trecută, senatorul italian a făcut o vizită oficială la Phenian, prilej prin care i-a dat lui Kim Jong-Un tricoul cu numărul 32 al echipei Cagliari, purtat de nord-coreeanul Han Kwang Song. În vârstă de 18 ani, Kwang Song evoluează la echipa din Serie A din luna martie a acestui an.

Duminica viitoare, Razzi intenționează să fie prezent la meciul de pe teren propriu al lui Cagliari cu Pescara pentru a se întâlni cu Kwang-Song Han.

"Dacă urmărește fotbalul italian? Desigur, știe totul despre Serie A și NBA. Dacă Juventus ar juca la Phenian, s-ar umple stadionul, care este imens!

Ce o să îi zic lui Han duminică? O să-i fac complimente, este considerat un talent, la nivelul celor din Europa. L-am întâlnit o dată la Phenian, dar nu cred că l-am recunoscut", a declarat Razzi.

2 goluriîn 5 meciuri a marcat în acest sezon în toate competițiile Han Kwang Song pentru Cagliari

4 selecțiiare atacantul pentru naționala U 17 a Coreei de Nord, categorie unde activează în acest moment

Surse: vistanet.itgoal.comgazzetta.it

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  27 Aprilie 2017, 08:53

Grasu asta umple orice stadion la o pocnitura din degete, iar la a doua ii omoara pe toti. Oricum, multi dintre cei care scriu la jurnalisport sunt 3 clase peste marii ziaristi ai fițuicii jesepeuro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează