INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Klopp a caracterizat cei mai buni jucători din La Liga! Atenție, Messi nu este printre ei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 14:04

Într-un interviu pentru cotidianul Marca, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că Ronaldo, Busquets și Kroos sunt jucătorii care îi plac cel mai mult din La Liga.

Germanul l-a dat exemplu pe Ronaldo pentru cât de mult se antrenează în fiecare zi.

"Cristiano e un exemplu, îi fascinează pe toți, dar eu sunt sigur că lucrează mai mult decât oricine. Jocul are regulile lui și trebuie să le înțelegem", a declarat tehnicianul de 49 de ani.

Pe lângă Ronaldo, Klopp a mai anunțat că este impresionat și de colegul său de la Real Madrid, Toni Kroos dar și de mijlocașul Barcelonei, Sergio Busquets.

"Busquets are doar 28 de ani, nu? Ce jucător! Și pare că joacă de 16 ani în această poziție! Toni Kroos este un fotbalist excepțional, un geniu. El este atât de subtil cu mingea. La Real, acest lucru este foarte important. Îmi place foarte mult de el. Întotdeauna știe ce să facă cu mingea", a spus Klopp.

Klopp a fost foarte aproape să devină antrenorul "galacticilor" în 2015, fiind pe lista lui Florentino Perez de înlocuitori ai lui Ancelotti, însă în cele din urmă a fost preferat Rafa Benitez. Întrebat de cotidianul iberic de ce nu a antrenat până acum în Spania, tehnicianul german a răspuns că a fost o coincidență. Klopp este tehnicianul lui Liverpool din octombrie 2015 și mai are contract până în iulie 2022.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close