INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp și-a făcut lista de cumpărături » Un fotbalist de la AS Roma, dorit și în 2014, ținta principală

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 10 mai 2017 22:42

Mohamed Salah, de la AS Roma, ar putea ajunge în sezonul viitor în Premier League, fiind dorit de Liverpool.

Potrivit publicației Goal, internaționalul egiptean este monitorizat de mult timp de formația antrenată de Jurgen Klopp. În ianuarie 2014, Liverpool a încercat să îl transfere de la Basel, formația la care evolua atacantul de 24 de ani, însă acesta a ajuns atunci la Chelsea pentru 16,5 milioane de euro.

38 de partidea jucat Salah în acest sezon reușind 17 goluri și 14 assist-uri

Aceeași publicație susține că Liverpool a mai avut discuții cu jucătorul egiptean și în luna octombrie a acestui an. Unul din avantaje mari ale lui Salah constă în faptul că poate fi utilizat ca atacant sau mijlocaș ofensiv.

Dacă nu se va concretiza transferul lui Salah, Liverpool va încerca aducerea lui atacantului de la Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain.

Salah a venit în iulie 2016 la AS Roma de la Chelsea, italienii plătind pentru el 15 milioane de euro. Acesta mai are contract cu giallorossi până în iulie 2019.

sursa: bleacherreport.com, metro.co.uk, goal.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează