INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp vrea să-și aducă la Liverpool copilul-minune! Transfer-surpriză de 50 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 18:59

Jurgen Klopp are planuri mari pentru următoarea perioadă de transferuri. În vară vrea să-l aducă la Liverpool pe fostul său elev de la Dortmund, Mario Gotze.

Acum la Bayern Munchen, Gotze nu a dat semne că ar vrea să-și prelungească înțelegerea care expiră în vara lui 2017, iar nemții n-ar vrea să-l piardă gratis.

Fotbalistul de 23 de ani, campion mondial cu naționala Germaniei ar dori să încerce o altă provocare, mai ales că nu s-a simțit extraordinar sub comanda lui Guardiola la Munchen. Chiar dacă Pep va fi înlocuit cu Ancelotti din vară, Gotze nu dă semne că ar vrea să lucreze nici cu italianul, ci ar vrea un alt campionat cu totul. Momentan, Mario este accidentat și e așteptat să revină în februarie.

50.000.000 €ar plăti Liverpool pentru aducerea lui Gotze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează